top of page
Zoeken

Welkom!

Bijgewerkt op: 7 nov. 2021

Wat leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen!Hai! Ik zal mezelf even aan je voorstellen.


Ik ben Shakita, 38 jaar, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Mensen omschrijven mij als spontaan en open minded. Ik denk en werk out of the box. "Kaders in het leven zorgen voor stagnatie", zeg ik altijd. Inmiddels werk ik alweer 17 jaar in de hulpverlening en heb ik ervoor gekozen om naast mijn vaste baan mijn eigen mediation praktijk op te zetten.


Deze ambitie kreeg ik omdat ik erachter ben gekomen dat ik het belangrijk vind dat iedere partij in het gezin gehoord en gezien moet worden. Wat helaas niet altijd gebeurt. Dat maakte dat ik de opleiding tot familie mediator ben gaan volgen. In deze rol kan ik er voor iedereen zijn, want iedereen waar ik mee in gesprek ben zie ik als een belanghebbende. Ik ben van mening dat er verschillende belangen zijn en als je met elkaar in gesprek gaat je tot iets moois kunt komen.


Als je mij kiest als mediator, zal ik geen oordeel hebben. Ik ben onafhankelijk en onpartijdig. Wel zal ik altijd het belang van het kind voorop stellen, maar dat zou iedere ouder doen.


Mijn visie op mediation is dat het belangrijk is dat mensen een gezamenlijk belang hebben en dat een juridische strijd of een vechtscheiding meer ellende zal brengen en geen oplossingen. Samen met jullie leg ik de belangen op tafel, zodat jullie in goede harmonie afspraken kunnen maken.

Een brug bouwen over de kloof.


Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Laat het me weten!


Liefs,

Shakita49 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page