top of page

Ontmoet Shakita

Gediplomeerd en ervaren Mediator

Sinds 2001 ben ik bezig met hulpverlening, vooral in Jeugdhulp en bij huiselijk geweld. Als social worker leerde ik veel, maar miste ik het complete plaatje. Daarom koos ik voor Mediation en specialiseerde ik me in Familie-mediation. Ik ben goed in communiceren en het begrijpen van ieders standpunt in een conflict.

Elk conflict is anders en verdient een persoonlijke aanpak. Daarom werk ik nauw samen met alle betrokkenen om een oplossing te vinden waar iedereen zich in kan vinden. Ik ben geduldig, empathisch en luister goed, en zorg ervoor dat gesprekken veilig en open kunnen plaatsvinden.

Naast mijn expertise als familie-mediator, ben ik ook ervaren in arbeidsmediation. Ik help graag bij het oplossen van arbeidsconflicten en het herstellen van werkrelaties.

Als mediator focus ik op betere communicatie en het creëren van een veilige ruimte voor beide partijen om hun standpunten te uiten. Ik begeleid het mediationproces en zorg ervoor dat het gestructureerd verloopt, zonder partijdigheid. Ik help bij het opstellen van overeenkomsten en andere documenten om het conflict af te ronden.

Over mij: Sinds 2001 werkzaam in hulpverlening, met ervaring in Jeugdhulp en Aanpak Huiselijk Geweld. Als social worker veel
Anker 1
bottom of page