top of page

Ontmoet Shakita

Gediplomeerd en ervaren Familie Mediator

Sinds 2001 ben ik werkzaam binnen de hulpverlening. Mijn ervaring ligt in Jeugdhulp en Aanpak huiselijk geweld. Mijn functie als social worker heeft ervoor gezorgd dat ik veel heb geleerd en waardevolle ervaringen heb opgedaan binnen het sociaal domein. Echter miste ik het “oog hebben voor iedere belanghebbende” binnen het systeem. Dit maakt dat ik voor een andere weg heb gekozen en ben ik de opleiding Mediation gaan doen en daaropvolgend de specialisatie Familie- mediation. Mijn expertise ligt in de communicatie, samen om tafel en oog hebben voor ieder zijn belang in het conflict. 

 

Mij focus en kracht ligt op conflictbemiddeling binnen alle familie gerelateerde situaties: familiekwesties en scheidingen. Als mediator begeleid ik de mensen in het hanteren van emoties zodat er ruimte komt voor erkenning van de ander en jezelf om zo naar de oplossing toe te werken. 

 

Ik ben ervan overtuigd dat er altijd een oplossing mogelijk is zonder een juridische strijd, als mensen met elkaar in gesprek gaan, elkaar perspectief zien en de belangen van de ander en jezelf.

DSC_9086.jpg
Anker 1
bottom of page